Kezdo 3

Füzér Vára télen is vár!
 
 
„Jégvirág ül az ágakon

Dermesztő szél fúj a tájakon

Közeleg a zord téli éj

Úgy irigylem az otthon melegét”

                               NKovács Éva

 
A tél beköszöntével Füzér Várának is megváltozott a nyitvatartási rendje:

Februárban pénteken, szombaton és vasárnap 10:00-16:00 között várjuk az ide látogatókat.

Termeink fűtöttek, így ha éreznek magukban kellő kalandvágyat, hogy a téli erdőn át felsétáljanak, megcsodálva az ilyenkor is fenséges kilátást, kollégáink várják Önöket a középkori cserépkályhák melege mellett – megidézve ezzel az otthon melegét.
Animált tárlatvezetéseink igény szerint indulnak, ingyenesen.

Fedezzék fel velünk a megidézett múltat, mit e REG-ÉLŐ vár télen is nyújthat!

10. Nemzeti Vágta eredménye

vagta2017

Az idei Nemzeti Vágtát szeptember 15-17 között rendezték a Hősök terén. Kun Ferenc és lova, Colonia Victoria a szombati előfutamot megnyerve a középfutamba jutott, ahol Budapest-Ferencváros, Csetény, Mikóújfalu, Dunakeszi településeket legyőzve került a döntőbe.

A vasárnap este megtartott 10. Nemzeti Vágta döntőjében Füzér a 2. helyezést érte el, míg a győztes Csemő település lett Petrik Tamással és lovával, Viccessel. Gratulálunk!

Községünkből voltak, akik a helyszínen izgulták végig a versenyszámokat. Nekik és mindazoknak, akik a helyszínen buzdították versenyzőnket, köszönjük!

Füzér Vára a XXVII. Debreceni Utazási Vásáron
Találkozzunk Kecskemét, Budapest után
Debrecenben is!

Keresse Füzér Vára - Regélő Vár standunkat 2017. március 24. és 26. (péntek – vasárnap) között Debrecenben, a XXVII. alkalommal megrendezésre kerülő Debreceni Utazási Vásáron a Nagyerdei Stadion rendezvénytermében. A belépés INGYENES!

2017-ben a Nagyerdei Stadion külső rendezvénytere ad helyet a Debreceni Autó Kiállításnak. Nyerjen belépőt a XI. Tavaszi Várkapu Tárogató 2017 rendezvényre a helyszínen! Megtalál minket az 33-as standon. Cím: Debrecen, Nagyerdei Stadion.

Utazás kiállítás 2017

Találkozzunk Kecskemét után Budapesten is!

Keresse Füzér Vára - Regélő Vár standunkat 2017. március 2. és 5. között az Utazás Kiállításon a Hungexpo területén. Nyerjen belépőt a XI. Tavaszi Várkapu Tárogató 2017 rendezvényre a helyszínen! Megtalál minket az A pavilon 212C standjánál. Cím: Budapest, Albertirsai út 10, 1101.