Füzér Vára nyitvatartás és jegyár


2018. február hónapban pénteken, szombaton és vasárnap tekinthető meg Füzér Vára.

10.00-15.00-ig válthatja meg belépőjegyét az Alsóvár pénztárában. A várat 16.00-ig tekintheti meg.

 Minden év január 1-én zárva.

Rendezvények alkalmával az aktuális nyitva tartási idő változhat.

A nyitvatartási időpontok változtatásának jogát fenntartjuk!


 


A tárlatvezetések menetrend szerint 10:30-tól indulnak, külön díjat nem kell fizetni érte. Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a részvételi szám korlátozott egy órában 45 személy tud részt venni a vezetésen. A vár szabadon egyénileg is bejárható.

Figyelem!

A Várparkolótól az Alsóvárig 15 perc alatt, az Alsóvártól a Felsővárig szintén 15 perc alatt lehet gyalogosan feljutni. Kérjük, hogy a Várparkolóba érkezés időpontját úgy tervezze meg, hogy mindösszesen 30 perc alatt érheti el a Felsővár kiállításait.

 

 
LÁTNIVALÓK ÉS BELÉPŐK 

BELÉPŐJEGY Felnőtt Diák Nyugdíjas Ingyenes
Füzér Vára 1 700 Ft 1 100 Ft 1 100 Ft 6 éves kor alatti gyermekeknek, fogyatékkal élőknek, 70 éves korukat betöltötteknek és füzéri lakosoknak.
Látogatóközpont 400 Ft 200 Ft 200 Ft
Tájházak 400 Ft 200 Ft 200 Ft
Kedvezmények 10 fő felett 20 fő felett 30 fő felett Csoportos látogatás esetén, kérjük előzetes e-mailes bejelentkezéssel segítse munkánkat, válasz e-mailben mindenről részletes információkat adunk kirándulásuk szervezéséhez.
Mértéke 5% 10% 15%
Audioguide bérlés 500 Ft Az audioguide bérlés érvényes fényképes igazolvány bemutatása esetén vehető igénybe.
Esküvői fotózás 20 000 Ft A belépőjegy maximum 8 fő részére szól és legfeljebb 3 órás időtartamra. A további szolgáltatásokról a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődhet.
Reklámfotózás, filmfelvétel a várban Egyedi árak
Csapatépítő tréningek Egyedi árak
Esküvők, házassági évfordulók Egyedi árak
Terembérlés Egyedi árak
Céges rendezvények Egyedi árak

Füzér Vára, a Látogatóközpont és a Tájházak egyes rendezvényei alkalmával a belépőjegy árak és a nyitva tartások módosulhatnak.

A változásokról a www.fuzervar.hu és a facebook oldalon tájékoztatjuk Önöket.

A várban elektronikus képeslap küldő automata üzemel, ami egy megadott e-mail címre ingyen kézbesít. Amennyiben nem kapta meg a megadott email címre a fotót, kérjük jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen a látogatási dátum és a beírt email cím megadásával.

Kutyát és más állatot a Felsővárba bevinni tilos! A Felsővár termeiben látható számos berendezési tárgy védelme és higiéniás okok miatt kérjük ez ügyben megértésüket. Amennyiben kutyájuk is Önökkel tart a Várparkolóban és az Alsóvárban a pénztárak előtt zárt kutya kennelekben tudunk az ebeknek helyet biztosítani a látogatás idejére.

Pedagógus igazolvánnyal a belépés csak diákcsoport vezetése esetén ingyenes. A sajtó munkatársainak (újságírók, riporterek...) a létesítményekbe ingyenes belépést kizárólag előzetes bejelentkezést követően tudunk biztosítani.
A parkolási díj a Várparkolóban: Személygépkocsi 600 Ft, Motorkerékpár 300 Ft, Autóbusz 1500 Ft.

További információk, csoportos bejelentkezés:


Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 47/540-013
Mobil: +36 30/820-6388